PUBLICITAT

La Copa TT 2010 comença amb un triomf de Cabanes

EL PERIÒDIC
ORDINO

Periodic
El 4x4 de Marc Ambr supera un dels trams al circuit d'Ordino. Foto: FOTOESPORT

La Copa TT de trial 4x4 arrenca en la tercera edició amb més interès general que mai. S'ha creat un Nacional consolidat que cada any té més inscripció i adeptes. Dissabte es va viure la primera cita del calendari 2010 a la Pleta d'Ordino, i la gran assistència de públic va acabar de confirmar en el panorama del motor del país una modalitat que creix, i que d'inici ha aplegat setze participants.

Per a aquesta prova inicial, els organitzadors van preparar un traçat amb sis zones, en les quals l'aigua i el fang van ser els elements més difícils de superar. Cal destacar que les zones es van anar deteriorant a mesura que eren superades pels vehicles i, com no podia ser d'una altra manera, en la recta final del trial la dificultat va augmentar considerablement.

Albert Cabanes, vigent campió del certamen, va demostrar que no afluixa i es va imposar en la categoria absoluta, l'extrem, per davant de Marc Ambr i Eduard Aguiló. En preparats, el millor va ser Isidre Cabanes, seguit de Josep Briugé i Lluís Montserrat, i en Sèrie va vèncer Miquel Giró, Xavi Prats va ser segon i Antoni Fuentes, tercer. La pròxima cita, el 24 d'aquest mes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT