PUBLICITAT

Dabad fa un pas endavant i frega el 'top-ten' a Portimao

  • Vinyes reapareix en la tercera carrera de la Supercopa Seat León i és setzena
EL PERIÒDIC
PORTIMAO

Periodic
El cotxe de Dabad, a punt de xocar amb un altre pilot en un revolt a la tercera carrera, ahir a Portimao. Foto: FOTOESPORT

Josep Maria Dabad va pujar ahir un esglaó més en la seva progressió al circuit de l'Algarve i després de ser quinzè i tretzè dissabte en les dues primeres carreres, ahir es va poder situar entre els onze primers, i es va quedar a una posició del top-ten. De la seva banda, Amàlia Vinyes, víctima de la calor en la primera jornada, cosa que li va impedir ser en la graella de sortida, va reaparèixer ahir de la millor manera, amb un setzè lloc. Més que bo, per tant, el resultat dels dos representants andorrans en la tercera cita de la Supercopa Seat León.

El pilot de Baporo Motorsport va començar la carrera d'ahir, a catorze voltes i amb 28 corredors, conscient que les mecàniques dels cotxes començaven a notar l'esforç del cap de setmana. Sortia en la tretzena posició de la graella i en una carrera dura, novament amb el Sol i les altes temperatures com a protagonistes, va saber aguantar l'empenta dels corredors que el perseguien. Amb paciència i un bon pilotatge va defensar-se de la millor manera fins que va veure que podia millorar aquest resultat; dos avançaments i un resultat més que satisfactori: "De sortida he intentat recuperar alguna posició, era complicat perquè em trobava enmig d'una graella amb pilots molt ràpids per darrere. He pogut situar-me a les dues primeres voltes i a partir d'aquí he anat a un bon ritme i sense excessives complicacions, perquè la carrera s'ha estirat molt", va declarar.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT