PUBLICITAT

La part subterrània del Prat del Riu s'enllestirà abans de l'abril

  • La segona fase de les obres s'adjudicarà aquest mes per 3,8 milions de €
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
L'estat actual de les obres del Prat del Riu. Foto: ANA / M.T.

El Comú de Canillo té previst adjudicar la segona fase de les obres de l'aparcament del Prat del Riu durant aquest mes de juliol, per un import de 3,8 milions d'euros repartits en dos plurianuals. Segons va explicar a l'ANA el cònsol major, Enric Casadevall, l'objectiu és que un cop s'enllesteixi la primera fase, d'aquí a un mes o un mes i mig, es puguin avançar els treballs per finalitzar les plantes per sota del carrer (la segona fase) abans que la crescuda de riu de la primavera vinent pugui tornar a donar maldecaps a l'excavació, tal com ha passat aquest any.

La segona fase dels treballs, que estan a punt d'adjudicar-se, es finança amb dos plurianuals, un que es realitzarà aquest any i que serà d'uns 1,7 milions d'euros, i l'altre, corresponent a l'any que ve, d'uns dos milions d'euros.

Casadevall va explicar que la primera fase de les obres correspon només a dos terços de la superfície de la construcció. Adjudicant la segona fase, es permet que l'empresa pugui treballar tot l'aparcament sencer i anar construint totes les plantes.

L'obra es va iniciar a final d'estiu de l'any passat i ha de permetre disposar de 200 places d'aparcament cobertes i una plaça de 2.250 m2.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT