PUBLICITAT

L'avantprojecte de la Llei de joventut, a punt al setembre

  • El nou text inclou les aportacions de les corporacions comunals i del FNJA
  • Zapata indica que estudiaran el document i que no descarten presentar esmenes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els membres de la taula mixta de joventut, durant la reunió, ahir. Foto: ANA / MARTA TORT

La taula mixta de joventut es va reunit ahir per tal que totes les parts hagin pogut conèixer el nou redactat de l'esborrany de la Llei de polítiques de joventut. El nou text inclou les adaptacions que ha fet el gabinet jurídic després de les aportacions fetes per les administracions comunals i pel FNJA, a través d'un sistema de grups de treball mixtos.

A partir d'ara, s'obre un procés per realitzar possibles esmenes fonamentades en dret respecte a les modificacions aportades pel gabinet jurídic, que es debatran el dia 20 de setembre en sessió de taula permanent. D'aquesta reunió, tal com va informar el Govern, n'haurà de sortir el text definitiu de l'avantprojecte de Llei de joventut.

La reunió va comptar amb la presència dels consellers comunals vinculats amb qüestions de joventut, de la presidenta del FNJA, Thaïs Zapata, i dels representants del Govern Manel Blasi i Judith Salazar. Blasi va ser l'encarregat de presentar el nou esborrany, mentre que la consellera del Comú d'Ordino Bernadeta Coma va actuar com a presidenta de torn de la taula mixta de joventut.

NOVES ESMENES
Zapata va explicar que estudiaran el nou text i que no descarten presentar noves esmenes abans de final de juliol, tot i que han d'estar justificades amb fonament legal. La representant dels joves hi va afegir que no s'han tingut en compte les consideracions generals que el FNJA va formular el mes de maig, i va lamentar l'absència de qüestions com ara el finançament, les accions concretes que ha de dur a terme el Pla Nacional de la Joventut o la necessitat de continuar amb els processos de participació a l'hora de definir els reglaments.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT