PUBLICITAT

Espot veu Casa Rossell com l'alternativa a l'Hotel Casamanya

  • Si no s'arriba a un acord amb el Quart es demanarà hora amb el cap de Govern
IRENE CASASAYAS
ORDINO

Periodic
Els jardins de Casa Rossell i l'edifici, al centre de la parròquia d'Ordino. Foto: TONY LARA

El cònsol d'Ordino, Ventura Espot, veu Casa Rossell com l'alternativa a l'antic Hotel Casamanya per emplaçar el centre sociocultural. Si les negociacions amb el Quart d'Ordino, pendent de la designació d'un nou llevador, no es desencallen, el mandatari preveu demanar hora amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, per sol.licitar que consideri la proposta d'Acció Comunal a l'edifici de propietat nacional. Així ho va explicar aquest rotatiu, al mateix temps que va insistir a mirar d'acostar posicions amb el Quart per tractar de rebaixar les condicions que imposa la institució per cedir a la corporació comunal l'antic establiment hoteler. Ara per ara, el Quart manté la reivindicació de cobrar 40.000 euros l'any, una xifra que l'Administració local no està disposada a assumir.

De moment, només ha transcendit que l'antiga infraestructura, patrimoni del Govern, seria una possibilitat que garantiria les premisses dipositades en el projecte per part de l'equip de la majoria comunal. I és que l'ampli espai i una situació cèntrica al poble d'Ordino eren aspectes molt valorats a l'hora d'ubicar el centre sociocultural de la par- ròquia.

D'altra banda, la instal.lació de l'Institut Gaudí de la Construcció a Ordino està assegurada, amb independència que la seva ubicació final sigui o no l'antic Hotel Casamanya. Aquest és, si més no, el convenciment del cònsol de la parròquia, que va explicar en l'últim Consell de Comú que ja s'han mirat diversos llocs que podrien acollir l'Institut Gaudí. No obstant això, Espot no va voler dir noms, tenint en compte que encara ha de parlar amb els propietaris.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT