PUBLICITAT

Encamp contracta 107 eventuals d'estiu, però el proper any limitarà les places

  • El temps de l'ocupació s'ha reduït de dos mesos a només un
EL PERIÒDIC
ENCAMP

El Comú d'Encamp va donar la benvinguda aquest cap de setmana als eventuals que durant l'estiu ajudaran els treballadors de la corporació en les seves tasques professionals. Durant la presentació, el cònsol major, Miquel Alís, els va dir que el Comú ha fet un esforç molt important per atendre totes les demandes que els estudiants de la parròquia han fet. Amb tot, i tenint en compte la conjuntura econòmica actual, s'ha decidit donar cabuda a totes les peticions, un total de 107, però, per contra, s'ha reduït a un mes el període de contractació, i no s'han mantingut els dos mesos, tal com s'ha fet durant els darrers anys.

El cònsol va avançar que a l'estiu de l'any vinent es limitaran les places de treball i, si les demandes són superiors a l'oferta, s'adjudicaran per sorteig. En aquest cas, el Comú d'Encamp estudiarà la possibilitat de col.laborar econòmicament, finançant una part del seu salari, amb les empreses que contractin, durant l'estiu, els estudiants que es descartin. En aquest sentit, Miquel Alís ha destacat que l'objectiu d'aquestes contractacions és doble. Per una banda s'ajuda econòmicament als joves estudiants i, per l'altra, adquireixen experiència laboral a l'Administració pública o a les empreses privades.

El Departament de Joventut i Esports i el de Recursos Humans han elaborat el programa d'acollida i el d'integració laboral per als joves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT