PUBLICITAT

Mauri, nou vicari general i adjunt al representant personal del copríncep

  • El canvi és el primer pas del relleu de Nemesi Marquès
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Mauri, nou vicari general.

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va nomenar ahir Josep Maria Mauri nou vicari general i adjunt al representant personal del copríncep, Nemesi Marquès. Aquest nomenament, que es pot interpretar com la preparació del relleu de Marquès, de 75 anys, ha vingut acompanyat per una ampliació de l'organigrama que reforça els serveis de la Mitra.

En aquest sentit, es va crear la figura de cap de gabinet del copríncep, que serà Cinto Busquet Paredes, i es va nomenar una responsable dels serveis jurídics del Bisbat i del copríncep, Concepció García Moyano, i una cap de protocol del copríncep episcopal, la fins ara delegada de mitjans de comunicació, Cristina Orduña Ponti.

Josep Maria Mauri va néixer el 1941 al Pallars Jussà, va ser ordenat prevere el 1965 i és llicenciat en Història Eclesiàstica i en Filosofia i Lletres. Va ser vicari d'Andorra la Vella, i des del 2003 és vicari episcopal per als assumptes econòmics, una responsabilitat que compaginarà amb el nou càrrec d'adjunt al representant personal del copríncep episcopal. Mauri col.laborarà estretament amb Marquès, i amb el secretari general, Joan Massa.

El Bisbat d'Urgell va informar que a partir d'ara la diòcesi comptarà amb dos vicaris generals, ja que continua en el seu càrrec el vicari general i moderador de la Cúria, Joan Pujol Balcells.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT