PUBLICITAT

Els ambaixadors presenten les credencials al copríncep francès

  • 42 diplomàtics, entre ells el de França, assisteixen a la recepció
EL PERIÒDIC
PARÍS

Periodic
Espot i Sarkozy se saluden al Palau de l'Elisi, ahir. Foto: SFG

El copríncep francès, Nicolas Sarkozy, va rebre ahir al migdia les cartes credencials de 42 ambaixadors acreditats davant del Principat al Palau de l'Elisi de París. Sarkozy va estar acompanyat del seu representant personal, Christian Frémont, i del ministre d'Afers Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot.

Els 42 ambaixadors que ahir van presentar les cartes credencials ho feien en representació de Portugal, Suïssa, Bulgària, Mèxic, el Pakistan, Sèrbia, l'Índia, Tailàndia, Polònia, Corea del sud, Brasil, Hongria, el Vietnam, Bèlgica, Mònaco, Veneçuela, Luxemburg, el Líban, la Xina, Croàcia, Xipre, Malta, Dinamarca, el Marroc, l'Aràbia Saudita, Irlanda, el Canadà, Unió de Myanmar, Alemanya, la Santa Seu, el Regne Unit, Àustria, el Senegal, Finlàndia, la República de Macedònia, Cuba, Austràlia, Eslovàquia, els Emirats Àrabs, el Perú, Geòrgia i França.

La d'ahir va ser la primera trobada oficial --des que va assumir el càrrec-- de Jean-Pierre Berçot amb Sarkozy, la persona que l'ha nomenat ambaixador de França a Andor- ra i que és la mateixa que el rep, en qualitat de cap de l'Estat andorrà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT