PUBLICITAT

Augment de visites a l'Oficina de Turisme de la Massana

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
David Baró i alguns dels guies i informadors turístics de la Massana. Foto: ANA / ÈRIC FRIGOLA

L'Oficina de Turisme de la Massana ha registrat un increment del 13% de demandes d'informació durant el primer semestre del 2010 respecte al mateix període de l'any passat. Ho va explicar a l'ANA el conseller de Turisme de la parròquia, David Baró, que també va presentar les propostes per a l'estiu, entre les quals una seixantena d'excursions programades pel parc natural del Comapedrosa. Baró va remarcar que, tot i la contenció pressupostària, no s'ha volgut retallar cap proposta i va destacar que l'Oficina de Turisme de la Massana també obre els diumenges, fins a les set de la tarda.

El conseller de Turisme va asse- nyalar que l'increment de demandes d'informació no significa que hi hagi hagut un augment de les visites turístiques a Andorra, i hi va afegir que un bon nombre d'aquestes peticions procedien de ciutadans del Principat que volen "descobrir o redescobrir el país". Les propostes per a l'estiu es divideixen en tres grups: els itineraris pel parc natural del Comapedrosa, les esglésies de la par- ròquia i les visites guiades pel Sisquet de cal Sinquede.

Pel que fa al parc natural, es proposen fins a 60 visites guiades, de diferents nivells de dificultat. Així mateix, també es pot accedir al parc sense guia, i es pot demanar informació a la caseta de l'entrada, a la carretera d'Arinsal. Són quatre les esglésies que obren les seves portes als visitants aquest estiu. Tres són romàniques: Sant Climent de Pal, Sant Cristòfol d'Anyós i Sant Joan de Sispony; i la quarta, Sant Iscle i Santa Victòria de la Massana presenta retaules barrocs. El número de guies s'ha reduït de tres a dues.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT