PUBLICITAT

Demanda a Encamp per la decisió de reclamar 5 milions d'euros pels ginys del Pla de les Pedres

  • La petició prové del Comú de Canillo, Ensisa i Saetde, i emplaça les persones que hi tinguin interès a adherir-se a la causa
  • La corporació encampadana va sol·licitar un "preu just" pel lloguer dels terrenys on hi ha els remuntadors
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra ha publicat aquest dimecres un avís pel qual s'emplaça les persones que tinguin algun interès a adherir-se a la demanda efectuada pel Comú de Canillo i les societats Ensisa, Saetde i Nevasa contra el Comú d'Encamp per la decisió de la corporació encampadana de reclamar cinc milions d'euros per la utilització d'uns terrenys al Pla de les Pedres, on hi ha instal·lats uns ginys d'Ensisa i Saetde.

El Comú d'Encamp va acordar en sessió de Comú, el febrer passat, reclamar a les societats Ensisa, Saetde i Nevasa aquesta quantitat de diners, que consideraven "el preu just" per la utilització dels terrenys del Pla de les Pedres. I en cas que les societats no volguessin pagar, la corporació plantejava la possibilitat de deixar lliure la parcel·la i, per tant, retirar els ginys.

Ara, a través de la publicació al BOPA d'aquest avís, s'emplaça totes aquelles persones que puguin estar interessades en adherir-se a la demanda.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT