PUBLICITAT

Obert el període d'inscripcions del concurs d'embelliment floral

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Una de les façanes adornades amb flors, a Encamp. Foto: EL PERIÒDIC

El Comú d'Encamp va obrir ahir el període d'inscripcions per al concurs d'embelliment floral. Els interessats que vulguin participar-hi poden fer la inscripció fins al proper dia 31 de juliol, presentant la butlleta que hi ha al tríptic informatiu i que es pot descarregar a través de la pàgina web corporativa www.encamp.ad o bé a les oficines de tràmits.

L'objectiu del concurs és el de donar un incentiu a la gent de la par- ròquia perquè mantingui les seves façanes netes i visualment atractives mitjançant les flors. El concurs té quatre categories: xalets o edificis, apartaments o pisos, hotels o residències, i comerços. Els tres primers classificats tenen un premi de 600, 300 i 150 € en les categories de xalets o edificis i hotels o residències, i 300, 150 i 100 € en les categories d'apartaments o pisos, i comerços. Els testos emplaçats en balcons i finestres no podran sortir sobre la via pública per tal d'evitar accidents, danys a tercers o molèsties.

En el moment de presentar la butlleta d'inscripció a les oficines de tràmits tant d'Encamp com del Pas de la Casa, els participants rebran un val de descompte de tres euros per comprar flors a qualsevol floristeria de la parròquia. A banda d'Encamp, Andorra la Vella també s'ha apuntat a la iniciativa de fer concursos d'embelliment floral a façanes de les parròquies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT