PUBLICITAT

Els secrets del swing

  • Aquest dissabte i fins al 3 d'octubre es posa en marxa la campanya al Pla d'Espiolets La previsió de visitants és similar o superior als resultats assolits l'any passat
IRENE CASASAYAS
CANILLO

Periodic
Amb estil Un jugador es prepara per fer un cop al camp de pràctiques de Soldeu, ahir. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Preguntin al primeríssim Tiger Woods o a l'esquerrà Phil Mickelson. Els dos nord-americans coincidiran. El secret del golf així com la clau del swing és la precisió i el control. Paraula dels dos millors jugadors del món. Quasi res.

Aquesta premissa s'estén en un terreny d'altura com ara el Grandvalira Golf Soldeu, tot i que s'experimenten sensacions diferents. No en l'impacte de la bola. Sí en l'allargada del cop. Fins al 20% més lluny del que podria arribar un cop a l'altura del nivell del mar. És el que té jugar en un camp a 2.250 metres d'altitud. Les condicions atmosfèriques varien l'efecte. Així és i d'aquesta mateixa manera ho afirma Jacques Bories, el master, l'expert del golf que es troba al Pla d'Espiolets. És un camp de golf "turístic", seductor per l'entorn, agraït pel paisatge. "Poca gent es desplaçarà per les condicions tècniques del circuit. Vindran pel lloc", va admetre.

"El boca-orella ha funcionat. Ha portat molta gent del país. Hi ha molt fan andorrà de golf", va explicar la coordinadora de l'atracció turística d'estiu de Soldeu, Patrícia Moya. I sobre la consolidació del terreny i el manteniment de la gespa, respon que "ara per ara estem entenent com cuidar-lo". La nevada del maig va paralitzar el procés i "cada cop ens anem adequant a les situacions i ens anticipem al tipus de treball que cal efectuar per tenir-ho en condicions".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT