PUBLICITAT

En marxa la norma per crear fitxers del FNJA

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra ja disposa de la norma de creació dels fitxers de dades personals que s'ha posat en vigor a partir d'avui, després de la seva publicació ahir al BOPA.

La finalitat d'aquest fitxer és la de conèixer els joves que tenen dreta a formar part de l'Assemblea dels Joves del FNJA, així com permetre i facilitar la comunicació entre aquests i el fòrum, i adreçar informació sobre el FNJA i en general sobre qualsevol tema relacionat amb la joventut.

El tractament d'aquest fitxer serà automatitzat i està regit per mesures de control d'accés lògic als fitxers de dades, així com procediments de còpia de seguretat dels fitxers i mecanismes de recuperació de les dades en cas de pèrdua. La norma de creació de fitxers de dades personals respon al desenvolupament de la Llei de creació del FNJA com a funcions d'aquest organisme amb personalitat jurídica pròpia i com no garanteix la màxima transparència en el tractament de dades de caràcter personal i està subjecte amb tots els efectes a la Llei qualificada de protecció de dades personals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT