PUBLICITAT

Els accionistes obtindran beneficis de Naturlàndia a partir del quart any

  • El projecte serà completat amb un telecabina fins a Sant Julià de 25 milions
  • El mínim d'accions a adquirir es fixa en 10 i el Comú pagarà part de l'obra amb butlletes
CLARA GARNICA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Masegosa, Pintat i Alís exposen les característiques del projecte, ahir al Comú. Foto: ANA / M. T.

L'ampliació de capital de Naturlàndia va obrir-se oficialment ahir. Qualsevol persona física o jurídica interessada en adquirir accions pot iniciar els tràmits de compra al Comú lauredià, per passar a integrar-se com a part del projecte de creació d'un Observatori d'Animals previst per finals de l'any vinent. Seran partícips, tot i que no obtindran beneficis a curt termini. Segons va informar el director general de Naturlàndia, Ricardo Masegosa, la del repartiment de dividends als accionistes no es produirà fins a partir del quart any.

Serà llavors, segons els estudis duts a terme per una consultoria contractada per la corporació, quan els socis rebran un dividend de 0,4 euros per acció L'any següent el retorn serà de 0,7 euros, i un any després s'elevarà fins als 2,1 euros. A l'any desè el retorn calculat és de quatre euros: el percentatge de rendibilitat serà llavors d'11 euros per acció.

Naturlàndia també ha previst quan serà el retorn de la inversió o Pay Back, és a dir, el moment en què els accionistes hauran guanyat el mateix percentatge del que han invertit. Està previst en 13,1 anys.

Aquestes aproximacions del rendiment dels partícips a l'ampliació de capital s'han elaborat partint de la previsió de 200.000 visitants l'any, segons va informar el cònsol de Sant Julià, Josep Pintat. Actualment les instal.lacions es mouen en xifres entorn dels 150.000 visitants, tot i que aquest any es preveu superar aquest límit i des de la corporació s'espera un augment progressiu en els propers anys.

Pintat va donar ahir al Comú el tret de sortida a la compra d'accions, acompanyat del conseller d'Esports, Oliver Alís, i Masegosa. Alís va informar dels detalls d'aquestes operacions d'adquisició de paperetes, entre els quals destaca que el mínim d'accions que es poden adquirir és de 10. Per tant, i tenint en compte que cada acció té un cost de 35 milions d'euros, els compradors hauran de realitzar una inversió mínima de 350 euros per entrar al projecte.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT