PUBLICITAT

Primera visita oficial de la ministra d'Afers Exteriors de Liechtenstein

  • Espot es reunirà amb la seva homòloga a l'edifici administratiu del Govern
  • Dallerès i López rebran la ministra al Consell per un acte protocol.lari
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Frick i Espot se saluden el setembre de l'any passat, a Vaduz. Foto: SFG

La ministra d'Exteriors de Liechtenstein, Aurelia Frick, realitzarà demà la seva primera visita oficial a An- dorra des que va entrar al Govern liechtensteinès el març de l'any passat. Durant la seva estada al Principat, Frick serà rebuda pels síndics a la Casa de la Vall i pel ministre d'Exteriors i Relacions Institucionals, Xavier Espot, a l'edifici administratiu del Govern.

Espot i Frick mantindran una reunió de treball demà a mig matí al Govern, on també està previst que ofereixin una roda de premsa conjunta. Els dos titulars d'Exteriors ja van coincidir en l'acte de signatura de l'acord d'intercanvi d'informacions fiscals entre Andorra i Liechtenstein que va tenir lloc a Vaduz el setembre de l'any passat. La futura aplicació d'aquest acord i la situació dels petits estats europeus centraran part de la trobada.

Després de la reunió al Govern, Frick es desplaçarà a la Casa de la Vall on serà rebuda pel Síndic i el subsíndic generals, Josep Dallerès i Esteve López. Després dels tràmits protocol.laris com són la visita a l'edifici i la signatura al llibre d'or de la institució, la delegació de Liechtenstein es reunirà amb els síndics per tractar, segons deia el comunicat fet públic ahir per la Sindicatura, diversos "temes d'interès comú".

A banda de la cartera d'Afers Exteriors, Frick és titular de les de Justícia i Cultura. És una de les dues ministres del Govern liechtensteinès i la més jove del Gabinet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT