PUBLICITAT

La Seu proposa sumar-se a la candidatura de Tarragona 2017

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Batalla i Ballesteros, ahir al parc olímpic del Segre. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, ha proposat a l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que la ciutat pugui sumar-se a la candidatura de Tarragona als 18es Jocs Mediterranis del 2017. L'alcalde urgellenc ha fet arribar la proposta que la Seu pugui acollir les proves de piragüisme en aigües braves d'aquests jocs a l'alcalde tarragoní en la visita que aquest darrer ha va fer ahir a la Seu d'Urgell.

La visita de Ballesteros, acompanyat pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tarragona, José Cosano, ha servit perquè les màximes autoritats municipals de Tarragona hagin pogut conèixer de primera mà les instal.lacions del parc olímpic del Segre, instal.lació esportiva per excel.lència de la Seu on se celebren competicions esportives de piragüisme d'alt nivell internacional.

Durant la visita al Parc Olímpic del Segre, Batalla va justificar la proposta de sumar-se a la candidatura tarragonina als Jocs Mediterranis 2017 tot remarcant que "la Seu té una tradició esportiva d'alt nivell i, sobretot, en piragüisme d'aigües braves, i és per això que la nostra ciutat i el piragüisme podria ser un afegitó important en la candidatura que ha presentat Tarragona per organitzar aquests jocs".

Batalla, malgrat reconèixer que no serà una petició fàcil, va voler remarcar que el fet que la Seu d'Urgell fos subseu en els Jocs Olímpics de Barcelona'92 és un valor afegit a tenir en compte de cara a poder ser inclosa dins la candidatura de Tarragona del 2017, any que es commemorarà el 25è aniversari d'aquells jocs olímpics que també va acollir la capital de l'Alt Urgell.

Per la seva part, l'alcalde de Tarragona va manifestar que Tarragona ja fa força temps que treballa per a poder acollir els Jocs Mediterranis l'any 2017, però que des de la mateixa candidatura tarragonina es defensarà la proposta de la Seu d'Urgell d'afegir-se als Jocs davant els organismes esportius internacionals pertinents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT