PUBLICITAT

El Comunal acull finalment el Lusitans-Rabotnicki

RAFA MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El partit d'anada entre l'Escale i el Mogren, al Camp del Consell. Foto: TONY LARA

Finalment ahir es va donar el vistiplau a l'Estadi Comunal perquè aculli el partit de tornada de la primera eliminatòria de l'Europa League, que enfrontarà el Lusitans Construccions La Posa i el Rabotnicki de Macedònia, després del 5-0 de l'anada. El duel serà a les 19.15. Així mateix, la Unió Esportiva Escale Santa Coloma visita l'estadi Gradski de Niksic (Montenegro), on juga a les 17.30 el seu partit de tornada amb el Mogren, equip que es va imposar al Camp del Consell, fa una setmana, per 0-3.

Ahir al migdia hi va haver una primera reunió entre les directives del Lusitans i del Rabotnicki per decidir si el partit es podria disputar a l'Estadi Comunal, o si per contra s'hauria de disputar al Camp del Consell, com va ocórrer amb el duel de l'UE Escale Santa Coloma la setmana anterior. La reunió no va deixar res clar i a la tarda es van tornar a reunir per decidir finalment que el Comunal estava apte per ser la seu del duel. "Hagués estat una vergo- nya no jugar el partit", va dir ahir l'entrenador del Lusitans, Vicenç Marqués, el qual recordava encara el "desastre" de la setmana passada, quan el Pidasa Santa Coloma no va poder jugar a Andorra per culpa del mal estat del terreny de joc.

"PODEM DISPUTAR EL PARTIT"
Marqués va parlar ahir del partit, ja que l'eliminatòria va assumir que està perduda --"absolutament impossible", van ser les seves paraules-- des del partit d'anada per culpa del 5-0 que el seu equip va encaixar. "Podem disputar el partit amb les nostres cartes, hem de pensar que ells allà van aprofitar les seves ocasions, en van tenir vuit o deu i van marcar cinc, i nosaltres en vam tenir tres claríssimes i no vam encertar cap". Així mateix, el tècnic, que no va voler avançar la seva alineació, va destacar jugadors com el brasiler Zé Carlos, autor del primer gol macedoni, i el porter Kristijan Naumovski. El matx serà arbitrat pel maltès Clayton Pisani.

L'ESCALE, A DOMICILI La UE Santa Coloma juga avui la tornada de l'Europa League davant d'un FK Mogren que es va mostrar superior fa una setmana al Camp del Consell, d'on va sortir amb un clar avantatge de 0-3. La condició física dels montenegrins es va imposar. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT