PUBLICITAT

El PNCD i el Departament de Joventut emeten recomanacions per prevenir riscos en els espais d’oci nocturn

  • L'objectiu és prevenir el consum de drogues i garantir la seguretat en aquests espais
  • Les recomanacions es faran arribar als comuns i als locals d’oci nocturn
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


08072010 disco
Joves es diverteixen en un local d'oci nocturn. Foto: EL PERIÒDIC
Es tracta d’una iniciativa del Pla Nacional contra les Drogodependències (PNCD), que té per objectiu prevenir el consum de drogues i reduir els danys associats al consum d’aquestes substàncies. Les recomanacions es faran arribar als comuns i als locals d’oci nocturn.

El Govern farà arribar als diferents actors organitzadors de l’oci nocturn a Andorra, tant els públics com els privats, un seguit de recomanacions per promoure estratègies de prevenció del consum de drogues i reduir els danys ocasionats pel consum d’alcohol i altres drogues. La finalitat és garantir la seguretat en espais de festes i grans esdeveniments.

Les recomanacions, que ja es poden consultar a través del web del Govern i del web del Departament de Joventut (www.puntjove.ad), es faran arribar a partir d’aquesta setmana als comuns i als diversos agents implicats en el sector de l’oci i la restauració.

En les recomanacions s’inclouen actuacions per reduir els riscos associats al consum d’alcohol, com ara la promoció del conductor alternatiu. Es posa una especial atenció en el fet que els locals dispensin begudes alcohòliques de manera responsable.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT