PUBLICITAT

La contra rellotge individual d'Ordino espera arribar a una cincuantena de participants

  • Com cada any constarà de tres proves de ciclisme que tindran lloc els dissabtes 17 i 31 de juliol i el dia 5 de setembre
EL PERIÒDIC
ORDINO


ciclistes
Els ciclistes Miquel Afonso, David Albós i David Fernández aquest dijous a la tarda. Foto: ANA
El campionat de contra rellotge individual d'Ordino arriba a la quarta edició. Com cada any constarà de tres proves de ciclisme que tindran lloc els dissabtes 17 i 31 de juliol i el dia 5 de setembre. L'organització espera assolir la xifra de 50 participants i preveu que serà menor que en altres ocasions perquè enguany no hi haurà premis en metàl·lic. Des de l'organització s'espera poder portar alguna figura rellevant del món del ciclisme.

La primera prova del Campionat d'Andorra de contra rellotge individual serà la pujada del Coll d'Ordino, amb uns deu quilòmetres de recorregut. El primer ciclista sortirà a les 11 del matí del dissabte 17 de juliol.

El 31 de juliol es disputarà la segona prova, que començarà a Llorts i finalitzarà a la Coma d'Arcalís. En aquesta ocasió la cita esportiva és a les 16.30 hores. Els participants hauran de fer un recorregut d'uns 13 quilòmetres. La competició finalitzarà el dia 5 de setembre amb la pujada d'Ordino a Sorteny.

Aquest esdeveniment esportiu l'organitza l'Agrupació Ciclista Andorrana (ACA) i el Comú d'Ordino En aquesta edició s'espera comptar amb la presència de ciclistes destacats com els andorrans Miquel Afonso, David Albós i David Fernández. Des de l'organització s'ha manifestat la voluntat que hi participi el campió de Catalunya de contra rellotge, Jaume Morales, que encara està pendent de confirmació. Tot i això es preveu que hi hagi menys participació que en altres edicions perquè aquest any no hi haurà premis en metàl·lic sinó que es limitaran a obsequis i sortejos de material a càrrec dels patrocinadors. Gerard Riart, president de l'ACA, ha dit que s'espera que unes 50 persones s'inscriguin a les proves.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT