PUBLICITAT

El Cadí i el Sedis Mausa, inscrits per a les seves lligues

  • La Seu assoleix els requisits per continuar en categories estatals
  • L'infantil Pol Vives ha estat convocat per a les estades de talents
I. C.
LA SEU D'URGELL

Periodic
Les jugadores del Cadí La Seu, la temporada passada. Foto: EL PERIÒDIC

El Sedis Bàsquet ja ha inscrit a la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) els seus dos principals equips, el Cadí La Seu i el Sedis Mausa, per a la participació en la temporada 2010-11 a les seves respectives categories: Lliga Femenina i Lliga EBA.

El club ha aconseguit novament complir amb tots els requisits i completar els tràmits necessaris per poder jugar aquestes competicions. Així, una petita ciutat dels Pirineus com és la Seu d'Urgell, amb poc més de 13.000 habitants, podrà comptar per tercera temporada consecutiva amb dos equips en categories estatals del segon esport més seguit del país. En el cas del Cadí, serà la quarta temporada consecutiva a la màxima categoria.

Un fet que té especial mèrit en un moment de dificultats per al bàsquet i per a l'esport d'elit en general, que també ha obligat el Sedis a fer un gran esforç per assolir un any més aquest repte. Per això, des del club s'agraeix la confiança dels socis, patrocinadors i seguidors de cara a la nova temporada. Més enllà dels equips d'elit, la base del Sedis també és notícia: el jugador infantil del Sedis Persianes Seu Pol Vives ha estat convocat per a les estades de detecció de talents de la categoria U12, que organitza la FEB.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT