PUBLICITAT

10 mesos de presó per a l'acusat de voyeurisme

  • L'home va intentar filmar una noia mentre es canviava als vestidors de Caldea
  • També haurà de compensar la víctima amb una multa de 1.500 euros
I. C.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La llacuna central de Caldea. Foto: TONY LARA

El Tribunal de Corts va dictaminar ahir la pena de deu mesos de presó condicional per a l'home que va intentar filmar o fotografiar una noia mentre es canviava de roba als vestidors de Caldea. L'imputat va ser processat per un delicte major de captació d'imatges sense consentiment. El jutge va ordenar el pagament d'una compensació a la víctima de 1.500 euros en concepte de danys morals i el decomís del telèfon mòbil.

L'home, un habitual del gimnàs que Caldea té reservat per als socis del club en la primera planta de l'edifici, hauria introduït per sota la porta de la cabina individual de la dona un telèfon mòbil per gravar-la mentre ella s'estava canviant. En adonar-se que l'estaven intentant enregistrar, la dona va començar a escridassar l'home, cridant d'aquesta manera l'atenció de la resta de persones que en aquell moment es trobaven al vestuari, així com del personal del termolúdic, que de seguida van acudir a veure què passava.

De manera immediata, algun dels presents va alertar la Policia, que es va presentar als vestidors del club Caldea per corroborar els fets i atendre la víctima i si volia formalitzar una denúncia contra l'home. La cinta de videovigilància de què disposen les instal.lacions del termolúdic van confirmar l'acusació de la dona, que més tard va confessar el propi actor dels fets.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT