PUBLICITAT

Encamp canvia el mercat d'època per un sopar medieval al Pas de la Casa

  • Tindrà lloc a la Sala de Festes, el dissabte 17 de juliol a les 21h
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
La cap de Promoció i Turisme. Foto: COMÚ D'ENCAMP

El Comú d'Encamp va presentar ahir el primer Sopar Medieval que tindrà lloc a la Sala de Festes del Pas de la Casa el pròxim dissabte 17 de juliol, a les 21 hores.

L'ambientació serà totalment medieval i s'ha contractat una empresa que farà diferents animacions de batalles, espectacles pirotècnics i altres sorpreses. De fet, tal com va explicar la cap del Departament de Promoció i Turisme, Anna Majoral, un dels requisits per assistir al sopar és anar disfressat de l'època per crear un ambient més medieval. Així mateix, en finalitzar el sopar hi haurà un concurs per valorar la millor disfressa individual i per parelles.

Un dels premis serà un abonament familiar per al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp valorat en 300 euros. Com no podia ser d'una altra manera, el menú també serà a l'estil medieval, amb amanides i diferents tipus de carn a la brasa que s'haurà de menjar amb les mans.

El Comú d'Encamp posarà a disposició de tots els assistents un bus gratuït que sortirà des de la plaça dels Arínsols a les 20.15 hores i tornarà a baixar després del sopar. La inscripció per assistir al sopar es pot fer a qualsevol Oficina de Turisme de la parròquia i la data límit és fins al 15 de juliol. La consellera de Joventut i Esports va animar tothom a assistir a aquest sopar que, de ben segur, serà divertit, original i diferent.

El Sopar Medieval del Pas de la Casa substitueix el mercat de l'època per dos motius. D'una banda, segons ha indicat Majoral, "els paradistes feien poques vendes". De l'altra, amb el canvi d'estratègia, es redueixen costos; dels 30.000 euros que costava fer el Mercat Medieval, ara en poden gastar entre 15.000 i 18.000 en funció de l'afluència. El mateix dissabte, el Pas de la Casa acollirà el mercat de segona mà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT