PUBLICITAT

Sindicatura admet a tràmit 11 crèdits extraordinaris

  • L'import total ascendeix a 6,7 milions que no suposen nou deute
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Sindicatura es va reunir ahir al matí per admetre a tràmit 11 nous projectes de llei de crèdits extraordinaris i suplements de crèdit que el Govern va enviar al Consell General la primavera passada. L'import total dels crèdits i suplements de crèdit ascendeix a 6,7 milions d'euros i es financen amb càrrec a transferències d'altres partides i nou contra nou endeutament.

D'entre tots els projectes de llei, el més voluminós des del punt de vista econòmic és el de la reordenació urbanística dels entorns de la Casa de la Vall, de construcció de la nova Seu de la Justícia a Prat del Rull i la construcció d'uns passarel.la que uneixi la plaça del Poble amb la nova seu del Consell General. Dels 42 milions d'euros totals d'aquesta obra, només 1,9 milions s'executaran aquest any. La majoria de la inversió es destinarà a la nova seu de la Justícia i a la construcció de la passarel.la entre la plaça del Poble i la nova seu del Consell.

Descartant els plurianuals, el crèdit més important és el de 2,2 milions d'euros per finançar diverses inversions de la Secretaria d'Estat per a la reforma de l'administració. La resta de crèdits comprenen les transferències al Tribunal Constitucional i al Consell, la inversió a RTVA, el manteniment del centre de suport d'Arans, diverses millores als museus i centres d'interpretació, la conservació del patrimoni cultural, la senyalització turística exterior i diverses inversions als departaments de Policia i de Patrimoni Natural.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT