PUBLICITAT

Presentació del Pla de Millora Urbana al nucli antic

I. C.
LA SEU D'URGELL

Dilluns tindrà lloc a la sala de Sant Domènec l'acte de presentació pública del document de diagnosi prèvia i criteris d'ordenació del Pla de Millora Urbana del Centre Històric de la Seu d'Urgell. Aquest acte, que està obert a tothom, anirà a càrrec de l'equip redactor d'arquitectes JornetLlop-Pastor, i serà presidit per l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i pel regidor d'Urbanisme, Jesús Fierro.

La diagnosi prèvia s'ha elaborat després de tot el procés de participació ciutadana --iniciat el passat mes de novembre-- en el qual es va posar en comú i es va valorar les aportacions fetes pels diferents agents socials de la Seu d'Urgell, amb l'objectiu que l'equip redactor Jornet-Llop-Pastor redactessin el Pla de Millora Urbana del Centre Històric.

Amb aquest pla, la Seu d'Urgell podrà definir les actuacions i projectes que cal emprendre a la part antiga, així com marcar les prioritats a l'hora de desenvolupar les millores que cal fer.

El Pla de Millora Urbana del Centre Històric també servirà per a nodrir a la societat municipal d'urbanisme d'una documentació que constitueixi arxiu de la ciutat; i alhora per afavorir un espai participatiu de tots els interessats en el projecte de ciutat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT