PUBLICITAT

El Bus de la Cultura torna amb la Trobada de Cantautors

  • El servei facilita l'accés a actes per superar els problemes de distàncies
  • El trajecte també es farà a la Trobada d'Acordionistes, el Retaule i el Cercamón
IGNASI CERVERA
LA SEU D'URGELL

Periodic
La representació del retaule de Sant Ermengol, l'any passat. Foto: TONY LARA

El Consell Comarcal de l'Alt Urgell endega, per tercer any consecutiu, el Bus de la Cultura, una iniciativa que permet posar un servei de transport públic a diversos actes culturals d'aquest estiu a la comarca. El primer dels esdeveniments que comptarà amb el Bus de la Cultura serà la Trobada de Cantautors, que tindrà lloc avui a Bescaran.

Els altres recorreguts del Bus de la Cultura es faran el dia 30 de juliol per a la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, a Arsèguel; el 10 d'agost, per a la representació del Retaule de Sant Ermengol a la Seu d'Urgell; i els dies 13 i 14 d'agost per a l'espectacle Cercamón, que tindrà per escenari el poble de Vilamitjana, a la vall de Castellbò.

El servei és totalment gratuït i les persones que el vulguin utilitzar hauran de fer-ne prèviament la reserva de plaça al Consell Comarcal, al telèfon 973 35 31 12. Tanmateix, en els espectacles que són de pagament, concretament la Trobada d'Acordionistes i el Retaule, els usuaris del bus hauran d'abonar la cor- responent entrada que, en el cas del Retaule, tindrà el mateix preu que el de la venda anticipada.

RECORREGUT
Els autocars iniciaran el seu recorregut a Peramola i, seguint la C-14, tindran parada a Oliana, Coll de Nargó, Organyà, el Pla de Sant Tirs, Adrall, Arfa, Montferrer i la Seu. La setena edició de la Trobada de Cantautors de Bescaran ret homenatge a la Nova Cançó, que aquest any compleix 50 anys. La commemoració anirà a càrrec del poeta Vicenç Llorca i el cantautor Jaume Arnella, membre del Grup de Folk i un dels últims representants actius d'aquell moviment musical. Pel que fa al concurs, hi participaran deu cantautors: Russó Sala, guanyadora del concurs de cantautors d'Horta-Guinardó; David Moya, guanyador del Bescaran Cançoner de l'any passat; la cantautora argentina Cuni Massa; Juanma Galeas, que portarà el mestissatge al Pirineu; Dídac Rocher, músic-poeta que interpreta textos de diferents autors; Le petit Ramon, considerat l'hereu de Pau Riba; i Pau Saura, l'home orquestra que pot arribar a tocar fins a nou instruments. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT