PUBLICITAT

Encamp projecta un amfiteatre a Engolasters abans d'un any i mig

  • La infraestructura pretén integrar-se en l'espai natural amb el màxim respecte
  • El Comú pretén en breu tirar endavant la idea amb un arquitecte paisatgístic
PEPA GALLEGO
ENCAMP

Periodic
Una imatge de la part del paratge del llac d'Engolasters on es vol ubicar l'amfiteatre. Foto: EL PERIODIC

El Comú d'Encamp té previst projectar a la zona d'Engolasters pròxima al llac l'habilitació d'un amfiteatre integrat en el paisatge que pretén ser un espai de referència per la celebració i escenificació de grans esdeveniments. La idea ja està perfilada per part dels responsables del Comú, però l'elaboració del projecte encara no s'ha encomanat, tot i que, segons va manifestar el cònsol major d'Encamp, es pretén que sigui una realitat abans que finalitzi el consolat, és a dir, abans d'any i mig.

En el consell d'administració de Feda, els responsables del Comú encampadà ja van explicar el projecte que pretén ser al màxim de respectuós amb el paisatge. "No talarem cap arbre ni posarem formigó", va explicar Alís. L'elaboració de la idea serà el més costós d'aquesta infraestructura. Segons va avançar Alís, es pretén buscar un arquitecte paisatgístic perquè integri l'amfiteatre en l'entorn d'Engolasters.

L'espai on es vol ubicar aquest amfiteatre és la part del llac que hi ha pròxima al camí de les Pardines, que ja té un format de semicercle. El que es pretén és, respectant els pins i arbres que ja hi són, posar bancs de fusta entre ells i a baix un escenari, que pot estar integrat en el mateix llac. Per a la redacció del projecte es comptarà amb la col.laboració i aprovació de Feda, perquè cap infraestructura impedeixi el desenvolupament de la central.

Sense comptar amb un pressupost inicial, des del Comú encampadà s'espera que la inversió no sigui gaire alta i que el cost més alt serà la projecció de la idea, ja que la infraestructura per als bancs i l'escenari no serà gaire costosa, segons estimen els encarregats d'elaborar el projecte.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT