PUBLICITAT

La Copa, a Encamp

  • El Tomb del Forcat, amb tres circuits, arrenca a les 8.30 des del Comú
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Avui es disputa la segona prova puntuable per a la Copa d'Andorra de curses de muntanya. La cita és a Encamp, a la que serà la 26a edició de la Travessa de la parròquia, el Tomb del Forcat, una competició amb tres circuits dels quals només el llarg de 21 km serà el puntuable per a la classificació de la Copa andorrana. El tret de sortida serà a les 8.30 des de la Plaça dels Arínsols.

Després de la Travessa de Canillo del mes de juny passat, arriba el torn per a la cursa d'Encamp. Només faltaran altres dues competicions per decidir el campió d'Andor- ra de l'especialitat. Serà el pròxim 1 d'agost amb la cursa de la Massana i Ordino, i el 24 d'octubre s'acabarà amb el cros vertical del Prat Primer. S'espera la presència de corredors de la FAM que opten a aquesta classificació, entre ells els germans Casal, a més de Lluís Sanvicente o els altres germans, els Teixidó. Precisament Ferran Teixidó va ser el vencedor de la cursa en l'edició de la temporada passada.

Tres opcions

La Travessa encampadana compta amb tres circuits diferents, els quals es mantenen en el seu recor- regut des de l'edició del 2008. El més dur és el de 21 km, amb un desnivell de 1.680 per pujar al Cap de les Agols (2.680m), a l'Estany Forcat i després al Pic de la cresta de Gargantillar (2.740m) i tornada pel Prat Gilet. El segon circuit serà de 13km amb el cim més alt al Refugi de les Agols, mentre que la Travessa compta amb una passejada popular en un tercer circuit que puja fins al Llac d'Engolasters i torna pel mateix camí. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT