PUBLICITAT

Prorrogat el termini del primer concurs de cuina amb formatge

I. C.
LA SEU D'URGELL

L'organització del primer Concurs Popular de Cuina amb Formatges dels Pirineus ha ampliat el termini de presentació fins dissabte 28 d'agost. Les receptes es poden lliurar als mateixos establiments o bé per correu electrònic.

El concurs té com a objectius "promocionar turísticament tot allò que faci referència amb el món del formatge del Pirineus", però també "impulsar la participació de les associacions perquè organitzin activitats relacionades amb el formatge", assenyalen des de l'organització. Les bases es poden obtenir als establiments associats de La Seu Comercial que estiguin identificats com a participants de la campanya, així com a través dels webs de l'Ajuntament de la Seu i de La Seu Comercial. Hi pot participar tothom qui no es dediqui professionalment a la restauració, de manera individual o representant una associació o entitat. Els participants han de presentar una recepta de cuina que tingui com a ingredient principal un formatge elaborat a les valls dels Pirineus.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT