PUBLICITAT

La Universitat Ramon Llull arrenca amb 360 inscrits

EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

La Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà arrenca avui amb més de 360 inscrits. Des de l'Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) es fa una valoració positiva, ja que aquesta xifra marca un punt d'equilibri. Les inscripcions d'última hora han millorat les previsions de la setmana passada i la xifra encara es pot incrementar, ja que s'hi poden incorporar alumnes tot coincidint amb l'inici dels cursos.

Tot i que el nombre d'inscrits serà inferior a l'edició passada, l'organització recorda que l'any passat ja es va subratllar que els més de 400 alumnes havien superat les expectatives i que la prioritat continua sent la satisfacció dels assistents, "de manera que quedar per sota en aquesta edició no es considerarà en cap cas com un obstacle".

La lliçó inaugural serà avui a les 20.30 al Museu Cerdà, a càrrec de Matthew Tree. L'acte serà presidit per la rectora de la Universitat Ramon Llull, Esther JiménezSalinas; l'alcalde de Puigcerdà, Joan Planella, i el president de l'Associació Universitària de Cerdanya (AUCer), Francesc Armengol.

L'escriptor català d'origen anglès oferirà la seva particular visió sobre el món universitari, en la qual mesclarà el rigor amb l'humor i la ironia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT