PUBLICITAT

Examen de qualitat literària

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
L'interior de la biblioteca comunal de la Massana. Foto: EDUARD COMELLAS

La biblioteca comunal de la Massana convoca el concurs literari Històries de la Massana. Els treballs s'han de presentar entre l'1 i el 30 de setembre.

El concurs literari Històries de la Massana és un concurs de contes o històries curtes. Les històries poden ser fictícies o reals, però sempre amb la parròquia de la Massana com a escenari principal. Les narracions poden estar basades en anècdotes, fets o llegendes de la memòria popular de la parròquia. Hi poden participar tots els ciutadans del Principat, de més de 16 anys. Hi haurà dues categories: joves (de 16 a 18 anys) i adults (a partir dels 19).

Cada concursant només podrà presentar un treball, que haurà de tenir una extensió d'entre 5 a 15 fulls DIN A4, escrits amb tipus de lletra Times New Roman o Arial, cos 12. La valoració dels treballs es farà amb base a la qualitat literària, el grau d'adequació del relat al tema de la convocatòria, el grau de transmissió del coneixement de la parròquia i l'originalitat de l'argument.

Les obres s'han de lliurar a la Biblioteca Comunal de la Massana entre l'1 i el 30 de setembre. Han d'anar amb un sobre tancat, a l'exterior del qual hi ha de constar el títol de l'obra. A l'interior s'hi ha de posar les dades personals del participant.

Concurs literari Històries de la Massana. Lliurament propostes de l'1 al 30 de setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT