PUBLICITAT

El nou radar mòbil de la Seu d'Urgell imposa 60 sancions en un mes i mig

I. C.
LA SEU D'URGELL

La Policia Municipal de la Seu d'Urgell ja ha tramitat 60 denúncies per excés de velocitat dins del centre urbà des que disposa d'un radar mòbil, ara fa tot just un mes i mig.

Els agents instal.len el radar, cedit pel Servei Català de Trànsit, en punts conflictius com ara la N-260, davant de l'antic càmping Envalira, o bé al final de l'avinguda de Guillem Graell. El cap de la Policia Municipal, Josep Martínez, assegurava a l'inici dels controls, el mes passat, que havien constatat que alguns conductors superaven els límits de manera reiterada i excessiva i que per això han adoptat aquest sistema. Des del cos policial asseguren que la intenció no és recaptatòria sinó preventiva. En tot cas, recorden als usuaris que, a diferència d'altres ciutats, al nucli urbà de la Seu el límit de velocitat no és de 50 km/h sinó menor, de 40.

La Policia instal.la el radar mòbil almenys dos dies a la setmana en punts i hores diferents. Els agents "no s'amaguen", segons han expressat a l'ACN els responsables del control. La màxima activitat va ser precisament el primer dia d'aplicació, ara fa un mes i mig, amb una vintena de fotos. Des de llavors, però, la xifra s'ha anat reduint i la Policia espera que aviat hi hagi molts dies en què no es detecti cap excés.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT