La mecànica condiciona Loan a Zuera

ZUERA

Loan es lamenta.

Alex Loan, al volant d'un kart de l'equip Kosmic, va aconseguir la 8a i 7a posició en el míting inicial del Campionat d'Espanya de KZ2 disputat a Zuera (Saragossa). El pilot andorrà, que va trencar dos motors en els compassos inicials del míting, es va veure obligat a disputar les finals de manera conservadora davant del risc de trencar un tercer motor, a la qual cosa s'hi va afegir el malestar general dels equips i pilots pel ràpid desgast dels pneumàtics que va lliurar l'organització.

"He pogut comprovar que el meu nivell de pilotatge actual em pot permetre lluitar per estar en el podi en aquest campionat", va dir un Àlex Loan que hi va afegir: "Tenir un millor motor per a les properes carreres serà vital per aconseguir el meu objectiu".

La pròxima cita per a Loan serà al circuit de Sarno (Itàlia), en una prova vàlida per a les WSK sèries, el 4, 5 i 6 de juny.