PUBLICITAT

Jandro substitueix De la Rosa a la banqueta del BP Andorra

  • El nou entrenador de l'equip de Divisió de Plata firma per una temporada
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alejandro Álvarez, Jandro, a la seva etapa a l'Eivissa. Foto: GERMÁN G. LAMA

Alejandro Álvarez, Jandro, serà el nou entrenador del BP Andorra la pròxima temporada, segons va informar ahir el club tricolor per mitjà d'un comunicat. El nou tècnic tindrà la responsabilitat de substituir Xavier De la Rosa al capdavant d'un equip que és el que és gràcies al tècnic andorrà. Jandro, que la temporada passada no va entrenar, ha estat a les banquetes del Gijón i de l'Eivissa, amb sengles ascensos per els dos equips a Divisió de Plata.

Molts han estat els noms que durant els últims dies s'acostaven a la banqueta del futur BP Andorra, però finalment el club ha desfet el misteri amb l'anunci sorpresa de Jandro com a nou entrenador. Alejandro Álvarez Díez, conegut com Jandro, és un experimentat tècnic tot i la seva curta edat, 43 anys, que sap el que és aconseguir ascensos de categoria com els que va tancar amb el Gijón en la temporada 2008-2009, quan el va ascendir a Divisió de Plata, i amb l'Eivissa, equip que va pujar també a Plata després d'una primera temporada a l'equip eivissenc, on va estar tres campanyes més.

CONEIX PART DE LA PLANTILLA Jandro no serà un desconegut per alguns dels jugadors del BP Andorra. Jandro coneix perfectament andorrans del BP com Cabinho o Carlinhos, amb la qual cosa la seva integració al seu nou grup es preveu més ràpida. Cal recordar que la pretemporada del conjunt andorrà començarà el pròxim 2 d'agost. La presentació de Jandro serà demà dijous a la mateixa seu del club.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT