PUBLICITAT

Multa de 1.660 euros per la mort d'una noia a Bellver

I. C.
LA SEU D'URGELL

El Jutjat Penal número 1 de Lleida ha condemnat a una multa de 1.660 euros un jove veí de Bagà, per la mort accidental d'una noia, que va succeir a l'agost del 2007. La sentència fa referència concretament a una falta d'omissió del deure de socors. La víctima, de 31 anys i d'origen cubà, va perdre la vida després d'haver consumit alcohol i cocaïna tot i que era diabètica.

Més concretament, els fets es van produir en el marc de la Festa Major de la Seu d'Urgell, on tots dos es van conèixer i van acordar desplaçar-se a una pensió de Bellver per passar la nit junts. Més endavant, la noia es va començar a trobar malament i va morir en les hores següents, tot i els intents de l'acusat per injectar-li insulina.

SUPERAT PER LA SITUACIÓ
Segons s'explica en la causa, el jove condemnat a pagar una multa per la mort accidental de la noia es va veure desbordat pels fets, ja que no va avisar els serveis d'emergències a temps i es va intentar suïcidar tot tallant-se les venes. Posteriorment, va acabar demanant ajuda a la direcció de l'hostal i va confessar la mort accidental de la noia. La Fiscalia considerava el succés com un homicidi per imprudència lleu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT