PUBLICITAT

Francesc Viaplana, nou president d'ERC a l'Alt Pirineu

  • Esquerra va celebrar dissabte el congrés regional a Martinet (Cerdanya)
EL PERIÒDIC
MARTINET

Periodic
La nova permanent amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira. Foto: ERC

Amb una sola candidatura presentada, Francesc Viaplana i Manresa ha estat escollit president regional de la Federació d'ERC a l'Alt Pirineu. El president ha explicat a la militància el objectius del seu programa entre els quals s'hi troben, entre altres: la voluntat de donar especial suport als càrrecs electes del territori, realitzar una gestió transparent i accessible a tota la militància, contribuir a fer visibles i posicionar les dones del Pirineu en els llocs de debat i decisió i, participar de la construcció nacional aportant les particularitat i necessitats de la regió per tal d'aconseguir una major vertebració del territori.

Viaplana ha manifestat que «Som un grup que tenim illusió, serenitat, unió, implicació, i esforç; disposat a treballar dia a dia tots els objectius plantejats. Després d'una gran tempesta sempre tornar a sortir el sol. I això és el que pretenem impulsar dins de la Regional d'Esquerra de l'Alt Pirineu».

Així, el president ha volgut fer esment al suport que ERC dóna a la iniciativa Volem lo tren on «queda demostrada quina és la voluntat que té el govern per tal de potenciar l'equilibri territorial i vetllar per l'equitat en l'accés als serveis per a la ciutadania».

Acompanyen a Viaplana en la permanent regional: Marc Canturri i Dòria (secretari d'Organització), Eva Fiter Cirera (secretària d'Administració i Finances), Mireia Pellicer Martí (Secretària d'Imatge i Comunicació), M. Rosa Amorós Capdevila (secretària de la Dona), Francesc López i Bach (secretari de Política Municipal) i Raimon Ribas Barnola (secretari de Política Parlamentària i JERC).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT