PUBLICITAT

Jandro: "M'agrada l'agressivitat en defensa i sortir ràpid a l'atac"

  • El nou tècnic del BP diu que l'equip "ha de ser ambiciós" i demana Aramburu, que ja coneix l'oferta
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jandro, ahir en la presentació com a nou entrenador del BP Andorra, amb el president Rubén Ponce. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Alejandro Álvarez, Jandro, va ser presentat ahir com a nou entrenador del BP Andorra de la Divisió de Plata i va exposar el seu ideari de joc. "M'agrada l'agressivitat en defensa i sortir ràpid a l'atac", va assegurar el tècnic, el qual arriba després d'un any sense equip i haver entrenat les anteriors quatre campanyes a l'Eivissa a Plata. Jandro ja ha demanat un jugador, Javi Aramburu, un ala per completar una plantilla que ell no ha construit. "Es troba amb un equip fet, però amb garanties", va dir durant la presentació el president de l'Andorra, Rubén Ponce.

El nou entrenador demanarà als seus jugadors que s'ha de ser "ambiciós", i va assegurar respecte al fet de tenir la plantilla feta que no és cap problema per a ell: "Conec a la majoria de jugadors, possiblement si la plantilla l'hagués feta jo hi hauria alguns canvis, però perquè a alguns tampoc no els conec".

ARAMBURU, EL DOTZÈ HOME
La idea del club és incorporar un altre jugador per completar els dotze membres de la plantilla, i ahir el nou tècnic va confirmar que la primera opció és "un ala-tanca", amb la qual cosa hi va afegir que el jugador "ideal" és Javi Aramburu. Després de dues temporades amb el Gijón El Llano, el jugador, que al novembre compleix 33 anys, busca equip i té a la taula l'oferta del club andorrà, la qual el director general Emili Puig va qualificar de "molt bona". Puig va dir que el club espera una resposta "el més aviat possible, si és demà --per avui--, millor que dilluns".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT