PUBLICITAT

El Cadí la Seu debutarà a casa

I. C.
LA SEU D'URGELL

Periodic
Un partit del Cadí la Seu, la temporada passada. Foto: EL PERIÒDIC

El Cadí la Seu debutarà a la Lliga Femenina el 10 d'octubre, rebent l'Hondarribia-Irun. El primer desplaçament serà el 13 d'octubre a Saragossa. Aquest dimecres s'ha presentat el calendari de la temporada 2010-11.

El Cadí necessitarà assegurar la permanència amb temps, ja que li espera un final de lliga força complicat: les últimes quatre jornades rebrà el Ros Casares i el Perfumerías Avenida, visitarà el Rivas Ecópolis i s'acomiadarà el 2 d'abril a casa contra el Sóller. Una de les sorpreses del calendari és que de moment el CB Olesa-Espanyol no s'hi ha inscrit, presumiblement per problemes econòmics. En cas de confirmar-se aquest fet, el Cadí compartiria la representació catalana només amb l'Uni Girona, que visitarà la Seu a la novena jornada, el 20 de novembre. Les urgellenques visitaran Girona el 12 de març. L'absència de l'Olesa també faria que hi hagi només 13 equips i que cada jornada en descansi un. El Cadí descansaria el 6 de novembre i el 26 de febrer.

Mentrestant, l'assemblea de socis del Sedis Bàsquet ha aprovat un pressupost de 640.000 euros per a la temporada 2010-11, un 10% menys que l'anterior, quan havia arribat a 713.000 euros. La quantitat s'emmarca en la política de contenció, que aquest any ha permès reduir en 13.000 euros el deute del club, que ara és de 49.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT