Un gol al minut 43 i una represa fluixa condemnen el Matecosa

• El Sant Julià torna de Finlàndia amb un futur complicat per al partit de tornada de dijous
KOUVOLA

Tenia un compromís complicat i no va poder ser. El Matecosa Sant Julià va caure- derrotat per 3-0 davant del MYPA-47 de Kouvola (Finlàndia) en el partit d'anada de la segona ronda de la UEFA Europa League. Un gol a dos minuts del descans i una represa una mica fluixa van condemnar els lauredians, els quals van reclamar un penal en el minut 78 que l'àrbitre no va assenyalar. Dijous vinent l'Estadi Comunal acollirà el partit de tornada a les 18.30 amb el pas a la següent ronda més complicat que mai.

El MYPA-47 va sortir fort i els lauredians van acabar tancats a l'àrea, tot i que els finlandesos no creaven gaires ocasions de gol. Fins al minut 43, quan Ricketts va avançar els locals (1-0), el MYPA-47 intentava fer el seu joc, però la defensa andorrana, tot i no poder sortir de la cova, era ferma. En cap moment el Matecosa va poder sortir del setge amb la pilota controlada i jugada. La primera part no va tenir gaire història més llevat del gol de Ricketts, a dos minuts del descans, que va fer molt de mal a l'equip andorrà.