PUBLICITAT

La Seu estrena una sala d'exposicions a Les Monges

I. C.
LA SEU D'URGELL

El Centre Cultural Les Monges de la Seu d'Urgell continua obrint nous espais. Ahir divendres es va inaugurar la sala d'exposicions La Cuina, que es dóna a conèixer amb una mostra de l'obra pictòrica de l'urgellenc Oliver Roura.

L'espai s'ubica al semisoterrani de l'edifici, just al lloc on hi havia la cuina de l'antiga escola Lestonnac. S'hi accedeix directament des de la plaça de les Monges. El tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Miquel Colom, creu que aquest nou espai "serà un guany per a la ciutat, ja que fins ara no existia una ubicació d'aquestes característiques, que no s'hagués de compatibilitzar amb les tasques de centre cívic o bé que no fos massa gran per a segons quin tipus de mostra". Des del punt de vista sentimental, Colom remarca: "Segur que tornar a l'antiga cuina de l'escola portarà molts records a molta gent".

Oliver Roura estrena la mostra Temps, atzar i necessitat. L'exposició, comissariada per Ermengol Puig, romandrà oberta fins al 31 d'agost. El pintor subratlla que l'exposició expressa "la transformació de la seva obra", des de l'aprenentatge artístic a la Massana fins al procés evolutiu adquirit a Barcelona i a Berlín, on resideix des de fa més d'un any.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT