PUBLICITAT

Ausàs inaugura el nou local social de l'EMD de Bescaran

  • L'equipament ha estat finançat per Governació amb 250.299 euros
  • El conseller va estar acompanyat per l'alcalde de les Valls de Valira
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
El conseller Jordi Ausàs inaugura el local social de l'EMD de Bescaran, a les Valls de Valira, ahir. Foto: DGAP

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, va inaugurar ahir el nou local social de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Bescaran, a les Valls de Valira (l'Alt Urgell). El conseller va estar acompanyat per l'alcalde de les Valls de Valira, Pere Artigues; el president de l'EMD de Bescaran, Francesc Canillo, i el coordinador territorial de Governació a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy.

Aquest equipament municipal ha estat finançat per Governació amb 250.299 euros, a través del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC), d'una inversió total de 284.527 euros. El local social, construït de nou després d'enderrocar l'edifici que abans ocupava el solar, acollirà també les oficines municipals de l'EMD. És un equipament multiusos al servei del veïnat de Bescaran i on es poden desenvolupar diverses activitats, que contribuirà a millorar la qualitat de vida i la cohesió social de la localitat.

El conseller Jordi Ausàs també va visitar dos projectes més finançats per Governació amb el PUOSC. Són el vial d'accés al nucli, on Governació inverteix 71.473 euros d'un pressupost total de 75.235 euros, i les millores al cementiri, finançades per Governació amb 43.762 euros d'un total de 46.066.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT