PUBLICITAT

Els sis equips de la LAB continuaran el curs vinent

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

La bona organització de la Lliga LAB en la campanya 2009-2010 amb la creació d'un nou format de competició i la intenció de créixer ha fet que els sis equips que hi havia confirmin que continuaran la pròxima temporada. Es tracta d'una gran notícia per a la competició domèstica, que fa dos anys va estar a punt de tornar a desaparèixer, però que de la mà de Jaume Tomàs ha fet un gir en positiu per ressuscitar-la.

A més, el director tècnic de la Federació Andorrana de Bàsquet va avançar ahir que hi ha dos equips més interessats en inscriure's-hi, un de veterans de la Seu i un altre per determinar. "A final d'agost farem una reunió informativa amb els clubs i els nous interessats podran assistir-hi, perquè els aclarim tots els dubtes que tinguin", va explicar Tomàs. "En principi, el format de la campanya passada ha agradat, malgrat que totes les eliminatòries de play-off van acabar 2-0. Podem fer alguna renovació, però hi ha poc marge", va afegir.

Una de les qüestions que es plantejaran serà l'aplicació de la nova normativa, en la qual potser s'introduiran canvis, com ara l'augment de 6,25 metres a 6,75 en la línia de triple. "Com a Lliga nacional hem de mirar si ens adaptem o si continuem com un campionat domèstic menor", va indicar Tomàs.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT