PUBLICITAT

Moisés, el relleu de Pere Babot a la banqueta de l'Encamp

  • Compaginarà les tasques com a jugador del BP amb les d'entrenador encampadà
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Moisés s'abraça amb Carles Riba en un duel amb l'Illescas, el maig. Foto: TONY LARA

Sorpresa majúscula la del nou entrenador de l'Encamp. El vigent campió de la Lliga Nacional ha arribat a un acord amb Moisés Gonçalves per rellevar Pere Babot a la banqueta, qui va desvincular-se del club una vegada acabada la temporada.

L'entitat que presideix Lluís Goñi tenia certa pressa per trobar un substitut, ja que l'equip jugarà del 14 al 22 d'agost la fase preliminar de la UEFA Futsal Cup a Hongria, i s'ha decantat pel tanca del BP, que a partir d'ara compaginarà els càrrecs d'entrenador encampadà i de jugador del BP Andorra.

Goñi va explicar ahir a aquest rotatiu que tot i que Moisés no té experiència a les banquetes d'equips sènior, es tracta d'una persona "amb moltíssima experiència",que a més té "carisma": "Estem segurs que és la persona ideal. Fa molts anys que juga, és un malalt d'aquest esport i hem aconseguit un acord amb ell que no interferirà en la seva feina amb el BP".

Moisés va iniciar ahir mateix els entrenaments de la pretemporada amb el campió nacional per tal d'arribar en condicions a la gran cita europea, tot i que la plantilla no està, ni molt menys, tancada: "Esperem tancar tres o quatre fitxatges per millorar la qualitat de la plantilla i ser encara més competitius, però estem en negociacions i ara per ara no hi ha res tancat amb cap jugador", va avançar el president.

L'Encamp jugarà la fase preliminar de la UEFA amb el Gyori hongarès, el Croatia 97 Appenzell suís i l'Helvécia London anglès.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT