PUBLICITAT

Les hores de tancament per la visita de Sarkozy seran obligatòries i remunerades

  • Bartumeu recorda que també es va decretar tancar per les visites de Mitterrand i Chirac
  • El Govern vol "impedir que algú pretengui burlar la norma"
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


El Govern ha aprovat aquest dimecres un decret que estableix que les hores del tancament obligat per la visita del copríncep francès, Nicolas Sarkozy, seran "de festa i de compliment obligatori, retribuïdes i no recuperables" per als assalariats dels comerços en general, les botigues, les indústries i les oficines. El cap de Govern, Jaume Bartumeu, ha recordat que també es va decretar tancar per les visites dels coprínceps François Mitterrand i Jacques Chirac "per respecte institucional".

Bartumeu ha afegit que l'assistència als actes públics del copríncep al Principat "és lliure" i que el que fa el Govern per promoure la participació a l'esdeveniment és "impedir que algú pretengui burlar el tancament i obligar als seus treballadors a seguir treballant durant el tancament en oficines i despatxos, que és on s'ha intentat aquesta desagradable maniobra".

El cap de Govern ha recordat que durant el tancament només obrirà la farmàcia que li toqui fer guàrdia el 29 de juliol i que tant les escoles bressol com l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell romandran igualment obertes, excepte en el cas que algun centre privat decideixi tancar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT