PUBLICITAT

El Matecosa manté l'esperança en la tornada de l'Europa League

  • L'equip de Ferreros va encaixar un 3-0 en l'anada contra el MYPA-47 finlandès
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors del Matecosa, en l'entrenament previ al partit de tornada, ahir al Comunal. Foto: TONY LARA

El Matecosa Sant Julià disputa aquesta tarda contra el MYPA-47 de Finlàndia (18.30 hores, Estadi Comunal) el partit de tornada corresponent a la segona ronda de la UEFA Europa League. Un desavantatge de 3-0 encaixat en l'anada sembla suficient renda per a un equip professional en aquests casos, però al seny del vestidor lauredià ningú no vol ni sentir la paraula eliminació. Perquè l'empresa està complicadíssima, però Julio Ferreros va recordar: "En el món del futbol dos més dos no són quatre. De sortida no podem dir que està tot perdut... No es pot descartar res".

El preparador del Matecosa té clar l'onze inicial: Guillermo Burgos sota pals; Yael, Ruíz, Moreno i Walter en defensa; Leo, Xinos, Peppe i Carballo en el mig del camp; i Quim Salvat i Sebas en punta. Un 4-4-2 en el qual hi han tres cares noves respecte del partit del dijous de la setmana passada a Kouvola; Moreno serà la parella en l'eix de la defensa juntament amb Ruiz a causa de la lesió de Varela en l'anada i Ferreros ha preferit prescindir d'ell perquè es tracta d'un jugador bàsic, si l'adductor es veu més perjudicat li podria provocar una llarga temporada d'inactivitat "i el necessitem per a tota la temporada"; en el mig del camp Leo serà titular enlloc de Pinto en la banda dreta, ja que pel seu caire defensiu podrà ajudar Yael a aturar les galopades per la banda de Ricketts, el seu home més perillós; i a la banda esquerra Ivan Carballo en detriment de Matamala per buscar profunditat en aquesta banda. Una de les bases per les quals els lauredians no descarten res és per l'estat físic del vestidor. Amb Dani Tremonti com a preparador en aquesta parcel.la, el campió de la Copa va demostrar en la segona part de l'anada, dominant i buscant el gol, que aquest ja no és un problema en els trams finals dels partits, quan els equips andorrans encaixen més gols quan juguen partits internacionals.

Una altra raó de pes per creure-hi és l'experiència de molts dels integrants de l'equip lauredià en competició europea. Xinos, Guille Burgos, Yael, Peppe, Sebas... diversos jugadors ja acumulen dues o més actuacions europees.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT