PUBLICITAT

Beal, president del consell de la CASS

  • L'exsíndic i excònsol d'Escaldes afronta així una etapa decisiva
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Josep Maria Beal.

L'exsíndic general i excònsol d'Escaldes-Engordany Josep Maria Beal va ser ahir nomenat president del consell d'administració de la CASS, tal com va informar la parapública en un comunicat, tal com era d'esperar després el Consell de Ministres el nomenés fa poques setmanes entre els quatre representants designats pel Govern, juntament amb la presidenta del Club de Màrqueting, Montser- rat Ronchera, Guillem de Celis, que havia estat director mèdic de l'hospital, i Sílvia Bonet.

En aquest cas, l'experiència va jugar el seu pes, després que el cap de Govern, Jaume Bartumeu, destaqués a principi de mes com els quatre membres del consell d'administració van ser designats amb la filosofia "d'un equip, no d'individualitats".

Bartumeu va destacar també en aquell moment la "confiança" que li mereixen els escollits, així com la seva trajectòria i implicació en l'esdevenir social del Principat. Beal haurà de treballar en un moment difícil per a la gestió dels fons de la CASS i, tal com van ser cridats la resta de representants designats pel Govern, haurà de cercar la interlocució entre tots els membres del consell d'administració i també amb els dos ministeris que, per raó de les seves atribucions, estan més relacionats amb la Seguretat Social: el de Salut, Benestar i Treball, encapçalat per Cristina Rodríguez, i el d'Economia i Finances, liderat per Pere López.

AFILIATS
En la branca d'assalariats, cal recordar que els guanyadors de les eleccions en què van participar el 5,7% dels cridats a les urnes, van guanyar Rosa Maria Llobet i Sandra Gonzàlez, totes dues amb 179 vots. En la branca dels pensionistes, l'escollit va ser Lluís Ramon Sàmper, amb 303 vots. Pel que fa als empresaris, el candidat guanyador va ser Josep Montané, amb un total de 642 vots. El nou president substituirà Francesc Gran al capdavant del consell d'administració de la CASS tan aviat com es faci efectiu el traspàs de poders a la parapública.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT