PUBLICITAT

HD Custom Festival arrenca motors amb Bluezz Bastardzz

  • La formació és considerada la millor 'còpia' de la banda alemanya ZZtop
  • El plat fort arriba demà amb l'actuació de Vinila von Bismark & The Lucky Dados i Gunshot
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Loquillo, durant l'actuació al HD Custom Festival. Foto: EL PERIÒDIC

La cinquena edició del HD Mountain Custom Festival encendrà els motors aquesta nit amb la banda Bluezz Bastardzz. La banda (reconeguda a tot el món com una de les millors còpies de la formació alemanya ZZtop) està integrada pel baixista Michael Nagorsnik --que alhora fa la funció de vocalista--, el guitar- rista Hans-Jürgen Bardenhagen i el bateria Thomas Harms. La formació d'Hamburg fa més de 20 anys que és en el món de la música i que versiona els temes dels seus admirats músics. El repertori de la formació també abraça creacions d'AC/DC, The Police, Cream, Queen o Bryan Adams.

Per segon any consecutiu la concentració de Harleys i els vehicles modificats a l'estil rockabilly es trobaran al Prat Gran d'Encamp. Fins l'any passat el HD Custom Festival s'havia celebrat a l'Estadi Comunal de la capital i a l'aparcament de Grau Roig. El festival tindrà el seu plat fort demà, quan l'escenari aculli la formació francesa Gunshot, una banda capitanejada pel guitarrista i cantant Yannick Dimont, que oferirà un repertori eclèctic --tenyit de comicitat-- amb composicions que van des d'Elvis Presley fins a Jerry Lee Lewis. El cartell es completarà amb el directe del quartet format per Vinila von Bismark & The Lucky Dados.

La formació presentarà The secret carnival, el seu primer àlbum, en què s'inclouen una dotzena llarga de temes que toquen totes les tecles del rock, des del swing, el calypso i el rockabilly fins al tropical i el punk. Aquestes dues grans formacions del rockabilly aniran precedides les grup guanyador del concurs a Myspace, Warrior Poet. Totes dues nits es tancaran amb l'actuació de DJ Jordy Aaron.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT