PUBLICITAT

El caos continua a la LEB Plata i la FEB fa mutisme

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Han passat dos dies i encara no se sap res. Dimecres la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) havia de fer públics els equips de LEB Plata i els calendaris, però no tan sols no ho ha fet, sinó que a més fa mutisme. Com si no hagués passat res.

I als clubs afectats, entre els quals hi ha el River --amb els calés i l'aval a l'ordre del dia ja abans que l'entitat que presideix José Luis Sáez declarés un nou termini de moratòria-- continua el caos. Tot són interrogants. ¿Un grup? ¿Dos? ¿Quin pressupost es necessita per als desplaçaments? ¿Quan sabrem alguna cosa? Estem a dia 23 de juliol i sembla que les respostes s'allargaran fins la setmana vinent.

Segons va explicar ahir a aquest rotatiu el Departament de Premsa de la FEB, ara el cas està en mans de la Comissió Delegada, que s'ha de reunir i pronunciar-se. ¿I la resolució? "Ni idea", assenyalen.

La situació és ben delicada, perquè sembla que només onze equips complien els requisits. El Lleida i el Grup Iruña Navarra, que havien de ser rivals del River, van entrar com a equips de LEB Or dimecres --en aquesta categoria sí que van ser puntuals-- en detriment del Mallorca i el Tíjola, per irregularitats en la inscripció. Ahir aquest últim va fer una queixa formal a la FEB i la bola dels problemes se li està fent més gran. El que sembla gairebé un fet és que la tercera categoria del bàsquet espanyol tindrà un únic grup, ja que difícilment s'arribaran als 18 equips, que és el límit a partir del qual se'n farien dos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT