PUBLICITAT

La Travessa de la Massana i Ordino estrena recorregut

  • La clàssica de les Vall del Nord tindrà tres traçats i passarà per camins antics recuperats
I. M.
ORDINO

Periodic
Gabriel i Flaqué, ahir a la roda de premsa. Foto: TONY LARA

La Travessa de la Massana i Ordino que es disputarà diumenge estrenarà recorregut en l'edició del 2010. La idea de l'organització --Muntanya Activa i els dos comuns-- és la de donar a conèixer noves rutes de les Valls d'Ordino i la de comptar, com cada any, amb tres recorreguts perquè persones de totes les edats hi puguin prendre part. Tots tres tindran la sortida i arribada a la plaça del Prat del Call d'Ordino.

El circuit A, el més exigent, serà puntuable per al Campionat d'Andorra de l'especialitat i comptarà amb 22 quilòmetres de distància i 1.700 metres de desnivell passant per Segudet, Ansalonga, un camí antic recuperat fins a Ensegur, el Coll de les Arenes, la Collada de

Ferreroles i fins a la Serra de l'Estanyó. D'alla comença el descens crestejant el pic Casamanya. El B, una mica més suau: 19 quilòmetres amb 1.500 metres de desnivell dels quals se suprimeix una part de la pujada --la Collada de Ferreroles-- i el C es tracta d'una passejada popular de 3,4 quilòmetres amb una volta circular per les muntanyes de Segudet.

Quant a les inscripcions, de moment n'hi ha 70, però s'esperen fer unes 200, que superarien les 170 de l'estiu passat. "Els recorreguts s'han suavitzat i per això esperem més participació", va argumentar la organització. Es poden fer a les oficines de turisme dels dos comuns, a la web de Muntanya Activa o abans de la sortida. I quan acabin les curses, paellada popular.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT