PUBLICITAT

De la Riva no aprofita la 'punxada' dels colíders

  • L'andorrà fa taules en la sisena jornada de l'Open i es manté a mig punt
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Santamaria, en la partida disputada ahir. Foto: ESCACSANDORRA.COM

Després de la igualtat en la sisena jornada, ahir a l'Open Internacional d'Andorra, s'ha produït un reagrupament al capdavant de la classificació, on es troben empatats amb cinc punts un grup de deu jugadors. De fet, les quatre primeres partides van acabar en taules i si se li afegeix les victòries dels jugadors amb quatre punts es justifica que el grup capdavanter sigui tan ampli.

Amb 4,5 punts hi ha un nombrós grup de jugadors, i entre el primer jugador del Principat classificat, Òscar de la Riva, que en aquesta ronda va signar les taules amb el mestre internacional rus Vasilij Gagarin en una partida força ensopida en què cap dels dos va poder desequilibrar. En aquest grup hi ha algun dels caps de sèrie del torneig, com ara els grans mestres Csaba Balogh o Kevin Spraggett, que ahir no van poder passar de l'empat davant de Hamdouchi i Ipatov, respectivament.

Raül Garcia, després de la seva victòria davant Jorge Fernández, es col.loca amb 4 punts, mentre que Vicens Santamaria es troba amb 3,5 punts. Amb 3 punts es troben Joan Fernández i Francesc Rechi. Per part dels jugadors més joves cal citar la victòria de Francesc López davant l'anglesa Isobel Sanders, les taules d'Arnau Jansat amb l'irlandès Kevin Burke, i la victòria de Maria Galera sobre Gerard Morros, cosa que li permet estrenar-se en el torneig.

Una de les partides més disputades va ser la que enfrontava el vigent campió, el francès Romain Edouard, amb l'experimentat gran mestre israelià Yaacov Zilberman, que van repartir-se els punts. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT