PUBLICITAT

Nou impuls de Bragança

  • La presidenta del CEPA afronta una nova etapa al capdavant de l'organització que aglutina el teixit empresarial lusità al Principat
M. R.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Renovada presidència L'assemblea de dijous, a l'Art Hotel. Foto: ANA

La presidenta del Club d'Empresaris Portuguesos (CEPA), Patricia Bragança, que aquest dijous va ser reescollida en aquest càrrec després que fa prop d'un any substituís l'expresident, Joaquim Pereira, va afirmar ahir com afronta "amb moltes ganes i molts projectes nous" aquesta nova etapa al capdavant de l'organització que aglutina el teixit empresarial del país. En aquest sentit, Bragança va afirmar que un dels fets que l'ha animat a presentar-se per continuar en aquesta representació és el fet d'oferir l'assessorament i la visibilitat que es mereix un col.lectiu tan nombrós com és el dels portuguesos a Andorra.

A la pràctica, els objectius de la nova junta directiva passen per acabar els projectes fixats en anteriors juntes, així com aconseguir una base de dades sòlida, un estudi de la incidència de l'economia portuguesa sobre el PIB nacional --un fet que es ve perseguint des de fa més d'un any--, la creació d'un butlletí informatiu i canals de comunicació mitjançant internet, a més d'un embrancament més fort amb l'Agència d'Inversions i Comerç de Portugal (Aicep) per tal de participar en importants oportunitats de negoci en territori lusità.

A l'assemblea de dijous, Nuno Ribeiro va ser escollit el vicepresident, mentre que Hugo Miranda exercirà com a secretari i Sandra Abrantes, com a tresorera. Els vocals escollits van ser Pedro Miguel de Sousa, Miguel Pais i Silvino Vitorino.

Resistir la crisi

Bragança va assenyalar que la crisi que actualment travessa Andorra en el marc d'una davallada global no afecta d'una forma especialment més intensa al col.lectiu d'empresaris portuguesos i que fins i tot s'està resistint més gràcies a que el ram de la restauració, un dels que impliquen a més portuguesos, està patint els efectes de la crisi en una proporció menor a altres sectors com el de la construcció. A partir d'ara, Bragança tindrà dos anys de mandat al capdavant de la CEPA, amb l'esperança que les pròximes eleccions dins el club vinguin marcades per un context molt diferent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT